FARABİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Giden Öğrencilerimiz İçin;

Farabi Değişim Programından yararlanacak öğrencilerimizin izleyeceği yol haritası için TIKLAYINIZ.

*Öğrenim Protokollerinin 4 nüsha ,Öğrenci Başvuru Formunun  2 adet olarak hazırlanıp Koordinatörlüğümüze son teslim tarihi 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü sondur. öğrenim Protokolü Belgesi ve Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

*Yükümlülük sözleşmesi (2 adet) (2016-2017 eğitim-öğretim yılı başlangıcında bursların yatırılması için teslim edilecektir.)

*Nüfus Cüzdan fotokobisi (2 adet) (2016-2017 eğitim-öğretim yılı başlangıcında bursların yatırılması için teslim edilecektir.)

*öğrenci Belgesi (2016-2017 eğitim-öğretim yılı başlangıcında bursların yatırılması için teslim edilecektir.)

*SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi (Kamu veya Özel Teşebbüste çalışıp çalışmadığını gösteren, SGK’dan alınan bir belgedir.)

DİLEKÇELER İÇİN TIKLAYINIZ